Det stora nöjet att shoppa online

Det stora nöjet att shoppa online

Av Av admin

Hösten är här, och vad är då inte bättre än att kunna njuta av online-shopping från bekvämligheten av sitt eget hem? Denna årstid ses ofta som en nystart då jobb och skola börjar igen. Då är det roligt att få uppdatera sin garderob med nytt mode, testa ny hudvård och smink och fräscha upp hemmet med den senaste inredningstrenden.

Prova på live-shopping

De flesta är bekanta med att shoppa online men vet därför också om nackdelarna. Däremot har du kanske inte testat på att live-shoppa? Live-shopping innebär nämligen att ett varumärke sänder live och visar upp sina produkter. Du har då möjligheten att ställa frågor till programledarna samt shoppa produkterna som visas upp. Men om du inte har möjlighet att kolla på en live är det ingen fara. Livesändningarna kan ses i efterhand när det passar dig!

På SHOWROOM kan du hitta all live-shopping samlat på ett ställe. Där finner du massvis med varumärken som är redo att inspirera dig och hjälpa dig med din shopping.

Klicka dig vidare här för att själv ta del av upplevelsen. Kika på livesändningar, be programledaren att visa upp produkten ordentligt, ställ dina övriga frågor, och shoppa loss redan idag!