Köp dig något snyggt till teaterpremiären

Köp dig något snyggt till teaterpremiären

Av Av admin

Det är alltid något speciellt med en premiär. För första gången ska det som ensemblen övat på under en lång tid visas upp för en publik. Av den orsaken är premiärer alltid särskilt festliga och publiken som är inbjuden lite extra speciell. Därför är det vanligt att klä upp sig utöver det vanliga.

Just nu finns det många intressanta teaterpremiärer att gå på runt om i hela landet. För den sakens skull kan det vara en idé att köpa ett litet armband som höjer glansen i din utstrålning. Klicka här för att hitta ett lämpligt smycke.

Ett tennisarmband

Detta armband hade sin storhetstid på nittiotalet. Namnet har det fått av en händelse när en professionell tennisspelare tappade sitt armband under en match i slutet av åttiotalet. Några år senare blev armbandet högsta mode. Samma årtionde skedde också en dramatisk förändring inom svensk teaterorganisation. En djup ekonomisk kris ledde till stora nedskärningar inom kulturområdet. Fasta teaterensembler blev ersatta med frilansare och fram växte en mängd festivaler medan de fasta teatrarna fick allt svårare att överleva. Nu har det på nytt varit en svår tid för scenkonsten och samtidigt har tennisarmbandet få en renässans. Så vad passar då bättre än att pryda sig med ett tennisarmband på nästa teaterpremiär.