Ta hand om både ditt eget och ditt löshår

Ta hand om både ditt eget och ditt löshår

Av Av admin

Du som ofta står på scenen vet hur viktigt det är att ta hand om sitt utseende. När du medverkar i en föreställning så vill du se fin och fräsch ut. Att ha vackert hår till exempel hjälper självförtroendet och ger den rätta bilden till publiken.

Förutom ditt eget hår så kanske du har löshår. I så fall vet du att du måste ta väl hand om löshåret, liksom ditt eget hår. Speciellt om löshåret du har är tillverkat av äkta hår. Dock kräver även syntetiskt löshår vård och omhändertagande.

Bra hårvård

Bra hårvård börjar så klart med rent hår. Snåla inte när du köper schampo utan unna dig ett schampo i bra kvalitet. Det lönar sig i det långa loppet genom att ditt hår blir mindre slitet. Du kan med fördel använda samma schampo på löshåret.

Sedan krävs ett bra balsam, speciellt för löshåret som lätt blir torrare än ditt eget hår. Dessutom är det en bra ide att använda hårinpackningar regelbundet för att ge både ditt eget hår och löshåret den näring det kräver.

Vi rekommenderar Poze på nätet som säljer både löshår och hårvårdsprodukter av hög kvalitet. Ge ditt hår det bästa du kan.